Menu Sluiten

Een nieuw speeltje voor je liefste viervoeter: de Kong!

Kong

Bijt jouw hond ook altijd zijn speeltjes in no time kapot? En begint hij daarna aan je bank of schoenen? Dan is het tijd voor een Kong voor je viervoeter.

Wat is Kong?

Kong is een lijn hondenspeelgoed ontworpen door Joe Markham in de jaren ’70. Zijn hond Fritz deed niets liever dan op stenen, stokken en andere harde materialen bijten. Daar was Joe uiteraard niet blij mee. Toen hij op een dag zijn Volkwagen busje aan het repareren was, was Frits niet weg te slaan bij een rubberen onderdeel van de vering van het busje. Dit was het eureka-moment voor Joe en zo werd de Kong geboren.

Voordelen van Kong speelgoed

  • Uren speelplezier: de vorm van de Kong zorgt ervoor dat het speeltje onvoorspelbaar heen en weer stuitert. Daardoor is je hond constant actief bezig en hoeft zich zo geen moment te vervelen.
  • Kwaliteitsmateriaal: de Kong is gemaakt van duurzaam, natuurlijke en robuust rubber. De Kong gaat lang mee en mag zelfs in de vaatwasser!
  • Verschillende varianten: de Kong komt in verschillende maten, kleuren en varianten. Zo bestaat er bijvoorbeeld een Kong Puppy en een Kong Senior. De Kong Puppy is ontworpen voor de babytanden van een jonge puppy: het rubber van deze variant is veel zachter.
  • Beloning: de Kong speeltjes kun je vullen met snoepjes, brokjes of een dikke klodder pindakaas. Dat is een éxtra reden voor jouw hond om eindeloos met de Kong te willen spelen.
  • Afleiding: de Kong is ook ideaal te gebruiken wanneer je je hond wil afleiden. Zeker wanneer gevuld met iets lekkers is het vaak moeilijk voor de hond om ergens anders aandacht aan te schenken (zoals bijvoorbeeld vuurwerk of een nieuwe omgeving).

Andere accessoires voor je hond

Wil je je trouwe vriend nog meer verwennen? Er bestaan tegenwoordig talloze accessoires en speeltjes. Zo zijn er intelligentie- en beloningsspelletjes, speciale Maztar anti-trek tuigjes, kleurrijke snuffelmatten en uitdagende likplaten. Noem het maar op – er is genoeg op de markt op jouw viervoeter tevreden te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *